BURSA / YILDIRIM - Mustafa Dörtçelik İlkokulu

Kas

Hızla gelişen dünyayı anlayıp buna yönelik beceri ve yeteneklerimizi geliştirerek,teknolojinin nasıl geliştiğine dair anlayışı genişletip yeni fikirler üretmek için codeweek haftası çerçevesinde sınıflarımızda cumhuriyet temalı kodlamalar yaptık.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

Eyl

2. sınıf öğrencilerimize rehberlik servisi tanıtımı yapıldı. Öğrencilerimiz, 2. sınıflarla ilgilenen rehber öğretmenimiz Hatice GÜRAKAR'la tanıştı. Öğrencilerimiz hangi durumlarda rehberlik servisinden yardım isteyebileceğini öğrendiler. Tanışma etkinliğinin sonunda boyama yapıldı.

Eyl

Rehberlik ve psikolojik danışma servisi olarak 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle tanıştık, yazdıkları otobyografilerle onları yakından tanıdık.

Eyl

Din kültürü öğretmeninimiz Emine Öz'ün katkılarıyla öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve idaremizin kandilleri şeker dağıtımıyla kutlandı

Eyl

Okulumuzun çok kıymetli 2-G sınıfı öğretmeni Özlem Gül CANLI'nın yazdığı şiir kitabıyla gönülleri fethetti. Şiir dinletisi ve imza gününde okulumuz olarak öğretmenimizin yanında olduk. Öğretmenlerimizinde katılımlarıyla hepsi birbirinden ayrı güzel şiirleri birlikte okuduk.

Eyl

Okulumuz 1. ve 3. sınıf öğrencilerine İl Sağlık Müdürlüğü tarafından ağız ve diş sağlığı konusunda bilgilendirme yapıldı.

Eyl

Okulumuz müdür yardımcımız Engin ÖZÇELİK ve okul rehber öğretmenlerimizin katılımıyla veli toplantılarımız hız kesmeden devam etmektedir.

Toplantılarımızda okul müdür yardımcımız Engin ÖZTÜRK çocuk yetiştirirken dikkat edilmesi gereken hususlar, öğretmen-veli ilişkileri, çocuk yetiştirmede babanın rolü, çocukların yüzme öğrenmelerinin önemi hakkında bilgiler vermiştir. Hatice GÜRAKAR ve Sinem KIŞLALI rehber öğretmenlerimiz (okul psikolojik danışmanlarımız) kendilerini tanıtıp rehberlik servisi randevu sistemi hakkında bilgi vermiştir. Velilerin idare ve rehber öğretmenlerden beklentileri hakkında bilgi alındıktan sonra toplantı sınıf öğretmenleri tarafından devam etmiştir.

Eyl

Okula uyum haftasında 1. sınıf öğretmenlerimizin öğrencilerine hazırladığı sürprizlerle öğrencilerimizi rengarenk karşıladık‍‍

Okul müdürümüz Orhan Akyüz 1. sınıf öğrencilerini odasında ağırladı

Eyl

Okulumuza bu yıl gelen rehber öğretmenlerimizle birlikte rehberlik servisimiz renkleniyor. 1. sınıfa uyum aile semineriyle çalışmaya başlayan öğretmenlerimizin okula uyum sürecinde öğrencilerimizi desteklemeye devam ediyorlar.

1-2. Sınıflar ile Hatice Gürakar öğretmenimiz ve

3-4. Sınıflar ile Sinem Kışlalı öğretmenimiz ilgilenmektedir.

Öğretmenlerimizden randevu almak için sınıf öğretmenlerinizle iletişime geçebilirsiniz.

Kas

Velilerimize Yönelik Güvenli İnternet kullanımı ve  Teknoloji Bağımlılığı Semineri Verildi