BURSA / YILDIRIM - Mustafa Dörtçelik İlkokulu

Sözümüz Özümüzdür eTwinning Projesi Nisan Ayı Çalışmaları

Projemizde nisan ayında öğrencilerimiz chatterpix programını kullanarak kendilerini tanıttılar. Canva web2 aracı ile afiş ve logo yapmayı öğrendiler.Wordart ile kelime bulutu yaptılar.E güvenlik konusu hakkında bilgi sahibi oldular ve güvenli internet günü kutlama faaliyetlerine katıldılar. Güvenli internet konulu boyama çalışmaları yaparak pano hazırladılar.

Türkü hikayelerinin araştırılıp story jumper web2-aracıyla kitap haline getirilmesi.

Geri dönüşüm materyallerinden müzik aleti yaptılar.

Tin Tin Tini Mini Hanım ve Horozumu Kaçırdılar çocuk türküleri çocuklara öğretildi, daha sonra yapılan müzik aletiyle söyletilip video yapıldı.

ATEM TUTEM BEN SENİ ürküsü öğretildi ve diğer okullardaki arkadaşları ile birlikte ortak söyletilip video yapıldı.

Yayın: 24.05.2023 - Güncelleme: 21.02.2024 15:33 - Görüntülenme: 96