BURSA / YILDIRIM - Mustafa Dörtçelik İlkokulu

Nis

MEB ve OPET işbirliği ile yürütülen Tertemiz Yarınlar Okullardan Başlar Projesi  kapsamında TEMİZLİK ELÇİLERİ ekibimizle plastik kapaklarınıza talibiz. Her renkte plastik kapaklarınızı bekliyoruz. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler.

Mrt

Sağlıklı Çocuklar Mutlu Hayatlar eRwinning Projesi kapsamında 4/B sınıfı öğretmeni Gülden AYDÜZ ve öğrencileri içeceklerin içerisindeki şeker oranları ile ilgili pano hazırlayıp projeyi yaygınlaştırdılar.

Mrt

3/E SINIFI ögrencileri Anıl Basılı ile imza gününde bir araya geldi. Birinci dönem okuyup yorumladıkları "NOHUT ADAM" kitabıyla ilgili yaptıkları eğlenceli etkinliklerle güzel bir süreç geçirdiler. 21. Bursa kitap fuarında severek okudukları kitabın yazarıyla tanışmak onları çok heyecanlandırdı.

Mrt

4. Sınıf öğrencileriyle davulcu etkinliği yapılarak maniler söylendi. Öğrencilerimiz okulun tüm şubelerini gezerek davul ve mâni eşliğinde Ramazan ayının gelişini kutladılar.

Mrt

Okulumuzun değerli kadın öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutladık

Mrt

4/B sınıfı öğretmeni Gülden AYDÜZ ve öğrencileri Sağlıklı Çocuklar Mutlu Hayatlar eTwinning projesi kapsamında Crosswordlabs web 2.0 aracını öğrenip meyve ve sebzelerle ilgili bulmaca oluşturdular.Hazırladıkları bulmacaları Azeri proje ortaklarına gönderip ,onların hazırladıkları bulmacayı merakla beklediler.Zevkle çözdüler.

Şbt

Bugün 4. sınıf öğrencileriyle Dürüst Bakkal' etkinliği yapıldı.

Bu bakkal ile birlikte öğrencilerin kendi başlarına alışveriş yaparak dürüstlük ve güven duygusu kazanmaları amaçlandı. Dürüst Bakkal'da herhangi bir görevli bulunmuyor. Öğrenciler bakkaldan kendi başlarına alışveriş yapıp, aldıkları ürünlerin üzerinde yazılı olan miktarları kutuya bıraktılar. Kendin al kendin öde  mantığı ile alışveriş yapan öğrenciler dürüstlük değerini içselleştirmiş oldu.

Ock

Sağlıklı çocuklar, mutlu hayatlar (healthy children, happy lives) eTwinning projesi okul müdürümüz Orhan AKYÜZ önderliğinde gönüllü ve istekli öğrencilerin katılımı ile yürütülecektir.

Ock

Okulumuz 3/A sınıf öğretmeni Aysun ÜNAL ŞADAK ve öğrencilerinin yer aldığı  " Sağlıklı Çocuklar, Mutlu Hayatlar (Healthy children, Happy Lives) " eTwinning projesi çalışmalarına başladı.

Şbt

Okulumuz 4/B sınıfı öğretmeni Gülden AYDÜZ ve öğrencileri farklı okullardan ve Azerbaycan'dan ortaklarla Sağlıklı Çocuklar Mutlu Hayatlar (Healthy Children Happy Lives) e Twinning Projesi çalışmalarına başladı.

Ara

Papatyalar ve Elma Şekerleri sınıflarımız yerli malı yurdun malı dedi, yerli ve milli fabrikamız Aroma'ya gitti. Üretim bölümünü gezdi, eğitim aldı ve ikramları ile geri döndü.

Kas

Çok değerli ve sevgili Mustafa Dörtçelik İlkokulu öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun

Kas

ÜLKEMİZİN KURUCUSU ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SEVGİ, SAYGI VE MİNNETLE ANDIK.